Sider

lørdag 11. mai 2013

EN PERLE I JØLSTER

Best Western Skei Hotel - i hjartet av Fjord Norge

Best Western Skei Hotel ligg i naturskjøne omgjevnader ved nordsida av Jølstravatnet - midt mellom Sognefjorden og Nordfjorden. Hotellet ligg såleis svært vakkert og sentralt til i Fjord-Norge, halvvegs mellom Bergen og Ålesund, og med kort veg til nokre av dei mest spetakulære og kjende turistattraksjonane i landsdelen.

Heilt sidan starten i 1889 har personleg atmosfære, komfort, kvalitet og trivsel vore varemerke ved hotellet. Best Western Skei Hotel er i dag eitt av dei leiande turist- og kurs-/konferansehotella i Sogn og Fjordane fylke.

Vi ynskjer hjarteleg velkommen til eit hyggeleg og minnerikt opphald hos oss

Vi tok av E39 på Re og kjørte langs Breimsvatnet til Årdal. Fortsatte 2.3km opp Årdalstøylsvegen (bomvei) til Årdalstøylsetrene. Parkerte på ca 600 moh. Med skiene festet på sekkene gikk vi etter tråkk til en liten regulerings-dam. Videre over et myrområde til første snøfelt. Fortsatte bratt oppover nordryggen under toppen. Her satte vi fra oss ski og sekker. Videre på beina opp den kvasse eggen til den store varden på DAURMÅL 1448. Flott utsikt mot Skjorta og gårdsdagens kremtopp Botnfjellet. Ble en skikkelig kaffepause i det flotte været. Glimrende nedkjøring på returen ovenfor Svartvatnet. Inger Lise "kokkelerte" ved Årdalstøylen, mens jeg og Joar dekket bordet.
Lengde 9km - Tid 4timer 30min - 870Hm - Luftlinje 3.3km









GODT MED MAT OG NYDELIG UTSIKT OPP RYGGEN PÅ FJELLET VÅRT TIL VENSTRE I BILDET.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar